Skip to content
7 SECRETS TO A BEAUTIFUL WHITE SMILE


6 geheimen van een prachtige witte glimlach

Als je op zoek bent naar manieren om wittere tanden te krijgen, volg dan ons advies om je glimlach mooi te houden, zonder agressieve en beschadigende whitening-methoden.

Onze 6 whitening-geheimen geven je supersnel een mooiere glimlach.

1. Drink slim en voorkom verkleuring van je tanden

Koffie, thee en rode wijn zorgen voor verkleuring van de tanden, net als frisdrank en cocktails. Maar wist je dat blauwe bessen, zwarte bessen en granaatappelsapjes ook lelijke vlekken kunnen geven? Dit is ook het geval als deze donkere bessen in smoothies worden gebruikt.

Voorkom verkleuring en tandbeschadiging door vruchtensapjes en frisdrank met een rietje te drinken, en vermijd koffievlekken door je mond na elke paar slokjes te spoelen met water.

Signal White Now geeft direct een whitening effect en gaat ook verkleuringen tegen op de langere termijn. Preventieve maatregelen als deze zorgen voor het behoud van je stralende glimlach: door het voorkomen van verkleuringen behouden tanden langer hun natuurlijke kleur.

2. Kies de juiste tandpasta voor wittere tanden en bescherming

Er is geen betere manier om je tanden thuis witter te maken dan ze te poetsen met de juiste tandpasta. Tweemaal daags poetsen helpt tandplak te verwijderen en houdt glazuuraantastende zuren op afstand.

Poetsen na een maaltijd kan ook helpen verkleuringen te verwijderen (maar poets niet direct na een maaltijd omdat de zuren van het voedsel en het drinken het tandglazuur verzwakken, waardoor het glazuur makkelijker kan worden weggepoetst). Gebruik White Now Gold voor een optimale combinatie van instant wit en verwijdering van verkleuring. Het laat je tanden direct witter lijken* en werkt ook progressief tegen verkleuring.

3. Gebruik mondwater en floss voor de plekjes die moeilijk te bereiken zijn

Mondwater geeft je niet alleen een frissere adem, maar is ook een belangrijk onderdeel van je mondverzorging en kan echt helpen je tanden witter te maken.

Ook flossen kan helpen om je witte glimlach mooier te maken, en het houdt ook je tandvlees gezond. Heb je donkere plekjes tussen je tanden? Regelmatig flossen kan tandplak verminderen en deze probleemgebieden (die zorgen voor een groezelige glimlach) witter maken.

4. Eet jezelf (en je glimlach) mooi

Voedsel waarin veel suiker zit is slecht voor je tanden, zelfs als het lekker is. Probeer junkfood te vermijden en ga voor een evenwichtig dieet met veel groenten. Dit is niet alleen beter voor je gezondheid, maar ook voor je tanden.

Wees voorzichtig, ook in fruit en sapjes kan veel suiker zitten waardoor je gaatjes kunt krijgen als je geen gewoonte maakt van goede mondverzorging.  "Alles met mate" is het motto.

5.Kies een goede tandenborstel

Iedereen kent whitening-tandpasta, maar wist je dat je borstel ook helpt bij het krijgen van een oogverblindende glimlach?De Signal White System tandenborstel met Perliet helpt tanden witter te worden door het verwijderen van verkleuringen en het polijsten van het glazuur.

Eenvoudige beautytip: het witter maken van je tanden begint met een schone tandenborstel. Spoel je tandenborstel na ieder gebruik af onder de kraan en berg hem verticaal op om hem goed te laten luchten. Tandartsen adviseren elke drie maanden een nieuwe tandenborstel te kopen, dus gebruik niet te lang dezelfde tandenborstel.

6. Voorkom glazuurerosie

Hoewel eten en drinken in de loop der tijd verkleuring van je tanden kunnen veroorzaken, is de directe oorzaak van gele tanden dunner wordend tandglazuur.

Glazuur is de harde witte laag die het oppervlak vormt van je tanden. Onder dat oppervlak ligt tandbeen, dat een bleke, bruinachtige kleur heeft. Als het glazuur beschadigd is, wordt het tandbeen beter zichtbaar en zien je tanden er geler uit.

Goede gewoonten op het gebied van glimlachverzorging (zoals in de stappen hierboven beschreven) helpen te beschermen tegen glazuurverlies.

In je beautyritueel voor een witte glimlach heb je nog een trucje achter de hand: White Now Gold voor direct wittere tanden. Dit bevat drie keer zoveel Blue Light-technologie en laat je tanden er direct tot 50% witter uitzien*. Het werkt ook progressief tegen verkleuring.

Anders dan andere soorten Doe-Het-Zelf-whitening en -bleken, is White Now veilig voor je glazuur, draagt het niet bij aan tanderosie, en kun je het tweemaal daags gebruiken.

*Het directe witmakende effect is tijdelijk en optisch. Er is een klinische studie uitgevoerd waarbij het directe witmakende effect werd gemeten bij 78 personen.

SNELLE TIP

Het begin van witte tanden is een schone tandenborstel. Spoel je tandenborstel na elk gebruik af en berg hem verticaal op zodat hij goed kan luchten. En vergeet niet elke drie maanden een nieuwe tandenborstel te gebruiken.

 
questions about oral care

Jouw Vragen Over Mondverzorging

Vind nuttig advies voor je vragen over mondverzorging in onze artikelen samengesteld door Signal

MEER ARTIKELEN LEZEN