Skip to content
Signal White Now Touch

White Now Touch

De whitening pen voor mijn glimlach

SIGNAL WHITE NOW TOUCH
De nieuwe make-up voor mijn glimlach


Make-up voor je glimlach: voor een perfecte glimlach is de White Now Touch Whitening Pen de perfecte aanvulling op je lipstick*.

*Het effect is optisch en tijdelijkWHITER WITH EACH BRUSH

At each brush, it takes your smile's beauty to the highest level!

Clinically Proven

White Now formulation contains a whitening agent ensuring gradual removal of extrinsic stains and progressively whiter teeth over time.

HOE WERKT HET
Die Nieuwe Blue Light-technologie

SIGNAL WHITE NOW TOUCH

Er zijn van die momenten waarop je er op je best uit wil zien: een sollicitatiegesprek, belangrijke meeting, date of avondje uit. Je haar gestyled? Check. Je make-up on point? Check. En je tanden? Daarvoor heeft Signal nu dé oplossing: Signal White Now Touch.

WITTE TANDEN ON THE GO

Prodent White Now Touch is een innovatieve whitening pen die je op elk moment van de dag voorziet van een zelfverzekerde Hollywood smile. De compacte pen past in iedere handtas, waardoor je met Signal White Now Touch verzekerd bent van witte tanden on the go*.

HOE WERKT HET?

Met de knop aan de onderkant van de pen bepaal jij zelf de hoeveelheid, met het mini- kwastje breng je het serum snel en gemakkelijk aan op je tanden. De kristallen reflecteren het licht en hechten zich aan het oppervlak van je tanden. Dit zorgt na het opdrogen voor een stralend wit effect*. *Het effect is optisch en tijdelijk

SIGNAL WHITE NOW TOUCH
Tips voor gebruik
 
 
 
 
Signal White Now Touch

Schud de pen om alle kristallen goed te mengen. Haal het dopje van de pen af en klik tot je de gewenste hoeveelheid hebt (drie tot vier keer is voldoende). Gebruik je White Now Touch voor het eerst? Klik dan minimaal 15 keer.

Signal White Now Touch

Blijf 30 seconden naar jezelf lachen in de spiegel, zodat het serum kan opdrogen. Zet een paar stappen naar achteren, tover je mooiste lach op je gezicht en sta versteld van het oogverblindende effect.

Om vrouwen te helpen zich goed te voelen, creëerde Signal White Now Touch, de eerste whitening-pen voor direct wittere tanden in slechts 3 stappen.

Signal White Now Touch

Lach naar jezelf in de spiegel en breng op iedere zichtbare tand een dun laagje serum aan. Strijk bij je boventanden van boven naar beneden en bij je ondertanden van beneden naar boven

Signal White Now Touch
SIGNAL WHITE NOW TOUCH
Koop het nu
 
PNG - Signal White Now Touch

Signal Whitening Pen White Now Touch

  • De nieuwe whitening pen voor instant wittere tanden*
  • Het serum is verrijkt met Blue Light Technology die een sluier van lichtgevende kristallen over je tanden vormt in enkele seconden en zo zorgt voor een instant witmakend effect
  • Wetenschappelijk getest. De White Now Touch mag je zo vaak gebruiken als gewenst aangezien deze het tandglazuur niet beschadigt

*Het instant witmakende effect is optisch en tijdelijk.

2ML
jeune femme

jeune femme

           

ONZE KLANTEN ZEGGEN
Het is echt een geweldig whiteningproduct, verfrissend en het smaakt goed.
famille dans la salle de bain se préparant à se brosser les dents
Jouw vragen over mondverzorging

Vind nuttig advies voor je vragen over mondverzorging in onze artikelen samengesteld door Prodent

MEER ARTIKELEN LEZEN