Skip to content
4 NEED TO KNOW BEAUTY TIPS THAT CAN BRIGTHEN YOUR SMILE

4 essentiële beautytips die je glimlach nog stralender kunnen maken

Tips voor een fotogeniekere glimlach. Hoe sta je beter op foto's door slim gebruik van make-up om je glimlach te benadrukken.

We weten allemaal dat een goede mondverzorging het geheim is van wittere tanden. Maar wist je ook dat je je tanden met een paar slimme beautytips nog meer kunt laten stralen? In dit artikel laten we je zien hoe je de wow-factor van je glimlach kunt opkrikken door de kracht van natuurlijke make-up.

Perfectioneer je parelwitte tanden met een pruimrode lipstick

De keuze van de kleur van je lipstick kan invloed hebben de uitstraling van je glimlach. Oranje-achtige kleuren of donkerrode kleuren kunnen je tanden geler doen lijken dan ze in werkelijkheid zijn. Verwissel je donkere kleuren voor kleuren met blauwe ondertonen of echte rode lipsticks en je glimlach wordt stralender.

Kies zorgvuldig de kleur van je bronzer

Als het om tanden gaat, is de keuze van de juiste bronzer essentieel. In de meeste gevallen is een natuurlijke make-up de sleutel tot een gezonde glimlach. Taupe-kleurige bronzers zorgen voor een wittere glimlach.

Accentueer je ogen

Prachtige ogen en een krachtige glimlach horen bij elkaar. Verleg de aandacht van het geel in je tanden naar je prachtige ogen. In de winter kun je aan de slag met paarse, blauwe of zilverkleurige oogschaduw. In de zomer neem je je toevlucht tot felgroen en turquoise.

Contouren is de boodschap

Vollere lippen zijn de sleutel tot een geweldige glimlach. Het contouren van de rondingen van je mond geeft je lippen meer vorm. Combineer deze look met een paarsrode lipstick voor nog meer effect.

En je bent klaar! Door een paar subtiele veranderingen in je make-up heb je een verblindende glimlach. Combineer deze beautytips met de instant whitening* tandpasta Signal White Now Glossy Chic en je look is helemaal af.

* Het directe witmakende effect is optisch en tijdelijk. Er is een klinische studie uitgevoerd waarbij het directe witmakende effect werd gemeten bij 78 personen.

SNELLE TIP

Kies een rode lipstick met blauwe ondertoon. Het creëert een mooi contrast met het ivoorkleurige tandoppervlak, waardoor je tanden witter lijken.

 
questions about oral care

Jouw Vragen Over Mondverzorging

Vind nuttig advies voor je vragen over mondverzorging in onze artikelen samengesteld door Signal

MEER ARTIKELEN LEZEN